konferens & Sittningar i Lappland – Västerbotten - Storuman 


Vi ordnar alla typer av Sittningar, Representationer, Affärsluncher, Konferenser mm Storuman befinner sig i en intressant utvecklingsfas. Nya företag etablerar sig här, några för att möta Industri- & Gruv utvecklingens efterfrågan. Vi är med i utvecklingen & erbjuder nyrenoverade mötes- & konferenslokaler i en expansiv region.

Konferensrum Uman


För de riktigt stora konferenserna erbjuder vi er Uman. Ett fullt utrustat konferensrum för träffar med upp till 100 personer. Här finns all tänkbar konferensservice som OH-projektor, Whitboard, ljudanläggning m.m. Utrustad med bland annat hörslinga och trådlöst bredband. Kontakta oss för mer information kring Uman.

Konferensrum Vildmannen


Ett väl tilltaget rum för de lite "vildare" konferenserna. Här finns 20 platser till förfogande. Lokalen är utrustad med trådlöst bredband.

Konferensrum Luspen


Det här är ett väldigt trevligt rum för den mindre konferensen upp till 10 personer. Lokalen är utrustad med trådlöst bredband.

Konferens Blåvägen


Använd Blåvägen för de snabba mötena med plats för 9 personer. Lokalen är utrustad med trådlöst bredband.

Konferensrum Tranan


Då du har högflygande planer med din konferens. I Tranan finns 8 platser förberedda för en intensiv konferens. Lokalen är utrustad med trådlöst bredband.

Uman Center i Storuman - Hotell Toppen

Uman Center


Här finner ni en lugn & fridfull miljö med stora gräsytor och oändliga möjligheter


• Konferenslokaler 20-60p 

• Restaurang för 60p 

• Logi med självhushåll, allt från exklusiva enkelrum till större sovsalar 

• Lägenheter

• Lektionssalar 

• Kontorslokaler 


Ett bra alternativ för Idrottsklubbar & Träningsläger Uman Center ligger ca 2km från Hotell Toppen i utkanten av Storuman

Hotell Toppen

Blå Vägen 238, 923 31 Storuman

Tel 

+46(0)951-777 00

E-post

info@hotelltoppen.se

Ni hittar oss mitt i centrum i Storuman, intill Blåvägen E12 & Inlandsvägen E45. 5 minuters gångavstånd från buss- & järnvägsstation.

Professionella hemsidor av: